Daniël & Reni

01 / 11 / 19

Daniël & Reni

De dag begon rustig bij het huis van Reni in Veenendaal, de jurk op een mooie plek ophangen en fotograferen, detailfoto’s en natuurlijk het aantrekken van de jurk. Toen haar vader Reni daarna voor het eerst zag kon hij het niet drooglaten maar dat is logisch, wat een plaatje! Het oorspronkelijke idee was om foto’s te maken bij de Slaperdijk maar door de regen zijn we toch uitgeweken naar de Ritmeesterfabriek in Veenendaal. En wat was dat tof, sommige foto’s voelen net als een schilderij door het prachtige licht. Na een spetterende intree was het tijd voor de ceremonie in restaurant de Oranjerie. Gelukkig was het daarna droog en konden we nog wat mooie herfstplaatjes schieten.

Tijdens de felicitaties blijf ik altijd dicht in de buurt, vaak heb je daar zulke mooie momentjes die ik zeker niet wil missen. Zo Prachtig hoe Daniëls oma hem knuffelt en baby Bram die voor iedereen een glimlach tovert. Juist die tussendoor momentjes vind ik zo tof om vast te leggen.

Na een heerlijk 7 gangen dinner was het tijd om naar de kerk te gaan voor de inzegening en de dag werd afgesloten met een heerlijk feestje.