Veelgestelde vragen

Bruidsfotografie en trouwfilm

Ik wil jullie boeken, hoe gaat dit in z’n werk?

Via de contactpagina kun je ons een berichtje sturen, zodat we met elkaar in contact kunnen komen. Via de mail of telefonisch zullen we een aantal zaken doornemen. Mochten jullie dit prettig vinden, dan kunnen we een kennismakingsgesprek plannen. Een aantal weken voor de grote dag, nemen we contact met jullie op om een voorbereidingsgesprek te plannen. Tijdens deze afspraak zullen we jullie dag doorspreken en jullie wensen nog eens doornemen, zodat we er helemaal klaar voor zijn en op jullie bruiloft kunnen knallen.

Komen jullie altijd met z’n tweeën?

Ja, Lisa is fotograaf en Bart is videograaf. We vinden het fijn om met elkaar op pad te zijn en elkaar te assisteren tijdens de bruiloften.

Hoeveel tijd moeten we inplannen voor de fotoshoot?

Een mooie duur van een fotoshoot is 1,5 uur exclusief de reistijd. Het helpt enorm als er een familielid of vriend(in) mee kan, om jullie te assisteren.

Wat doen we bij slecht weer tijdens de fotoshoot?

Het is altijd goed om een plan b te hebben. Hoewel daglicht onze voorkeur heeft, is binnen foto’s maken geen probleem. Zorg dus dat je bij het uitzoeken van fotoshootlocaties, ook kijkt naar een mooie binnenlocatie. We denken hier graag in mee.

Wat doen jullie als jullie ziek zijn?

We moeten wel heel erg ziek zijn, willen we er echt niet zijn. Gelukkig hebben we een netwerk van fotografen met dezelfde stijl, die we kunnen inschakelen als het echt zover komt.

Eten jullie met ons mee?

Graag! We hoeven uiteraard niet bij jullie aan tafel. Als we een plekje kunnen krijgen, apart van de gasten, in de buurt van het diner, dan zijn we helemaal gelukkig.

Kan ik de ruwe/onbewerkte bestanden krijgen?

Op een trouwdag schieten we honderden foto’s. We steken veel tijd en aandacht in het selecteren en de nabewerking. Tussen alle mooie plaatjes, zitten ook foto’s die niet bruikbaar zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze bewerkingsstijl te kunnen waarborgen, in alle foto’s die we afleveren. Je kunt erop vertrouwen dat we ervoor zorgen dat er een ruime selectie overblijft.

Hoe werkt de betaling?

Je krijgt van ons drie facturen: één bij het vastleggen van jullie datum met 10% van het hele bedrag. Twee weken voor jullie bruiloft volgt een 45% factuur en een week na jullie bruiloft de resterende 45%.